top of page
pexels-tranmautritam-326514.jpg

Grafisk design

Grafisk design är ett visuellt hantverk som handlar om att att sätta samman bild, text och grafiska element/symboler till en estetisk och kommunicerande helhet. Det handlar om att med hjälp av färg och form förstärka ett budskap eller en känsla, ditt företags känsla. 

Small Stories kan hjälpa dig med alltifrån grafisk design på hemsida, blogg, eller webshop, till trycksaker som visitkort, flyers, broschyrer, affischer till ett event, skyltar till butik, en annons eller marknadsförande bilder till sociala medier.

Hemsidor

Behöver man verkligen en hemsida idag? frågar många mig. Jag skulle säga att svaret på den frågan är ett JA. Visst finns det undantag, där sociala medier kan räcka som sin informationskanal, men för de flesta företag och verksamheter är en hemsida med uppdaterad information väldigt viktig skulle jag säga. Dessutom använder sig inte alla av sociala medier, och vid en enkel googling förväntar man sig att hitta ett företags hemsida.

 

Jag erbjuder både helhetskoncept inom hemsidor, som inkluderar design, foto och text, men även framtagning av ny sida eller uppdatering av befintlig sida. Behöver du löpande hjälp med hemsidans uppdatering så kan jag även hjälpa dig med det.

Trycksaker

Behöver du visitkort, flyers, affischer, vepor, broschyrer? Jag tar kan ta fram både design och har kontakt med tryckerier så att jag kan leverera färdiga trycksaker. Behöver du även hjälp med foto och text till dina trycksaker så kan jag lösa den biten med.

Kreativ coaching

Vill man anlita mig som kreativ coach så är det något man kan göra löpande. En timme här och var för att bolla eller lösa ett problem, såväl tekniskt som kreativt. Det kan handla om att vilja hitta sin röda tråd i företaget rent visuellt, eller att man vill ha hjälp med löpande uppdatering av sin hemsida. Det kan handla om att man kört fast kring sociala medier och behöver få hjälp med att komma över dessa hinder. Det kan också handla om att vi ses och att jag håller en "minikurs" kring olika digitala verktyg som du vill lära dig hantera. Olika typer av kreativ problemlösning helt enkelt som gör företagandet roligare och enklare. Och är det något jag älskar så är det att kunna använda min kunskap till att hjälpa företag och människor att utveckla och utvecklas.

Marknadsföring

Behöver du hjälp med annonsering, att skriva säljande texter eller kanske att skapa inlägg till sociala medier? Kontakta mig så ser vi vilka ditt företags behov är. och jobbar utifrån det. 

Sociala medier

Har du kört fast kring dina sociala medier eller behöver en kick att komma igång? Small Stories kan hjälpa dig med planering av flödet, att skapa inlägg som sticker ut, men framförallt att skapa innehåll som känns du och ditt företag. Genom att hitta företagets röda tråd och jobba utifrån dina värdeord så kommer uppdateringen av de sociala kanalerna inte längre kännas trög eller som ett måste, utan något som känns lätt och roligt!

Logotyper

Ska du starta företag eller behöver ditt företag en nystart? Isåfall är en logotyp som sätter känslan för företaget något att satsa på. Logotypen är en viktig del av ditt företags identitet och används för att skapa igenkänning och särskilja dig i marknadsföring. Den berättar inte bara vad företaget heter, utan vad det gör, men framförallt vad det står för.  

Vad kostar det?

Ja vad kostar det egentligen med en hemsida, eller att ta fram en broschyr? Att ha en prislista med fasta priser hade varit praktiskt, men är tyvärr lite svårt då behoven och förutsättningarna ser ganska olika ut från uppdrag till uppdrag. Så frågor om pris för ex. ett större projekt som en hemsida kan inte besvaras fullt ut utan motfrågor:

Hur mycket information vill du förmedla på hemsidan? Har du redan befintliga bilder/texter som du vill använda till hemsidan, eller vill du att jag samlar in passande bilder och skriver informativa och inbjudande texter? Ska hemsidan vara på flera språk? Vill du ha integrerad webshop? Behöver du även hjälp med foto?

etc. 

 

Utifrån svaren på dessa frågor kan jag sedan sätta ihop och skicka ut en mer specificerad offert utifrån ditt företags specifika behov.

Nedan har jag dock satt ihop några prisexempel, för att du ska ha en uppfattning om vad de olika investeringarna i ditt företag kan kosta. 

Några prisexempel:

Hemsida Small

En hemsida utan undersidor, där all information ryms på startsidan. Enkelt och smidigt för besökaren, som kan ta del av det allra viktigaste, så som öppettider, kortare information om företaget och hur man hittar dit. Som ett digitalt skyltfönster!

Pris inkl. bilder från bildbank och formatering av befintliga texter, 5500kr+moms*

Klicka här för exempel på hur en Hemsida Small kan se ut

Hemsida Medium

En hemsida som inkluderar startsida och 3-5 undersidor. Passar dig som har lite mer information du vill kunna förmedla till dina kunder/gäster utöver öppettider och vad företaget gör, ex. visa upp portfolios eller berätta mer om dina tjänster.

Pris inkl. bilder från bildbank och formatering av befintliga texter, 9000kr+moms*

Klicka här för exempel på hur en Hemsida Medium kan se ut

Hemsida Large

En hemsida som inkluderar 5-10 undersidor. Passar dig som har mycket information, tydligt vill kunna navigera dina besökare genom ditt företag och dess vision, visa upp olika typer av tjänster eller portfolios. 

Pris inkl. bilder från bildbank och formatering av befintliga texter, 12500kr+moms*

Klicka här eller här för exempel på hur en Hemsida Large kan se ut

Kreativ coaching

Vid mindre uppdrag som ex. framtagning av annonser, enklare trycksaker, löpande uppdatering av befintlig hemsida, inlägg till sociala medier eller när du anlitar mig som kreativ coach, debiterar jag per timme 600kr/exkl. moms.

*

I webbdesignpriserna ingår ej kostnad för domän och webbhotell. Extra debitering tillkommer vid mer omfattande textformatering/framtagning av text, flerspråkig hemsida, hemsida med webshop eller fotografering av verksamhetsbilder.

 

Vid större projekt lämnas offert innan projektstart, för att du ska känna dig trygg och inte behöva oroa dig över några dolda kostnader. 

Smallstories-43.jpg

Kontakt

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något inom det grafiska!

Meddelande skickat

bottom of page