top of page
pexels-photo-68562.jpeg

Mitt skrivande

Att berätta historier har alltid varit något av det bästa jag vet. Både att formulera andras idèer och berätta om sådant som redan skett, men också att fantisera ihop helt nya berättelser. Förutom själva berättandet så älskar jag ord. Jag skulle kunna kalla mig en ordsamlare, ordmöblerare, ordmålare. För jag älskar verkligen själva hantverket, att möblera med ord och ge dem mening och rytm. Att skriva så det flödar lätt, men formulera mig så att orden fastnar. 

 

2018 läste jag min första skrivarkurs, och sedan dess har det blivit några till. Jag verkligen älskar att få vara i ett sammanhang med andra som skriver, och har lärt mig så otroligt mycket av alla kurser, både om skrivande och text i allmänhet, men även om mig själv och mitt eget skrivande.

 

Just nu studerar jag Skrivarlinjen projekt på distans via Skrivarakademin i Stockholm där jag arbetar på ett romanprojekt som jag har som mål att slutföra under 2024. Parallellt jobbar jag med text till företag och hemsidor och skriver även på flera barnböcker.

 

Jag skriver även poesi, som jag publicerar under namnet @pauspoesi på Instagram. Att skriva poesi är verkligen min andningspaus i vardagen, och jag tänker att läsa poesi kan fungera lite på samma vis. Några rader med ord som kan få en att stanna upp litegrann.

bottom of page