top of page
DSC_1028.JPG

Om mig

Jag heter Angelica Utterberg, nyligen 40 år fyllda, bosatt i Karlsborg tillsammans med min sambo och våra fyra barn. Jag har varit egenföretagare sedan 2010 inom lite olika inriktningar. Har bland annat drivit barnbutik, jobbat med formgivning och design, men sedan 2018 driver jag Small Stories, där jag jobbar med foto, storytelling och hållbar utveckling gentemot mindre företag inom bl.a hälsa, kultur, hantverk och besöksnäring. 

 

Parallellt med företagandet har jag de senaste åren läst flertalet utbildningar inom skrivande och illustration. I våras avslutade jag utbildningen Konstnärligt projektår via Hjo folkhögskola och just nu läser jag Skrivarlinjen projekt distans via Skrivarakademin i Stockholm. Målet med utbildningarna har varit att bredda mitt företagande och kunna jobba mer med berättande texter, men också att få tid till att fokusera på egna skrivprojekt. Att skriva böcker, både barnböcker och romaner, har alltid varit en dröm, men nu är det istället en plan, någonting som pågår.

 

Roligt att du hittade hit, tveka inte att höra av dig om du har något du undrar över, eller om du är intresserad av ett samarbete!

Kreativa utbildningar i urval:

-Grafisk design,

Hellidens folkhögskola 2009-2010

-Skrivarutbildning

Marieborgs folkhögskola 2018-2019

-Skrivarlinjen distans

Folkuniversitetet, 2019-2020

-Skrivarutbildning projektår

Kvarnby folkhögskola 2021-2022

-Konstnärligt projektår

Hjo folkhögskola 2022-2023

-Skrivarlinjen projekt distans

Folkuniversitet, 2023-pågående

bottom of page