top of page
12C11680-5D81-4860-9833-EDC49A769B7A (1)_edited.jpg

Fotografering

En bild säger mer än tusen ord, ja det är ju sen gammalt! Bilder väcker känslor, skapar nyfikenhet och engagemang. I såväl reklam, sociala medier som på hemsidor är det ofta bilderna som först väcker vårt intresse. Bilderna kan spegla eller förstärka den känsla eller det budskap vi vill förmedla. Bilder berättar!

Och är det något jag älskar så är det just det, att berätta. Att smyga omkring med kameran, fånga känslor och föreviga skeenden. Hitta ditt företags röda tråd och förmedla den i bilder. så att alla kan få ta del av allt det fantastiska som är ditt arbete och vision!

 

Jag fotograferar inom många olika områden, alltid med dig som kund och känslan i fokus. Jag ser både den breda bilden, men älskar också att fånga det unika, detaljerna, det som tillsammans skapar ditt företags röda tråd. 

 

Tveka inte att höra av dig om jag skall komma och föreviga dig, din verksamhet eller en miljö. Offert lämnas på förfrågan, då priset varierar beroende på fotograferingens omfattning. Klicka gärna nedan för att se lite av mina tidigare uppdrag och projekt.

Exempel på några typer av fotograferingar jag kan hjälpa dig med:

Request a Quote

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor eller vill ha offert på fotografering.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page